山形飲食ガイド うまいべやまがた





漁師直送居酒屋 浜焼太郎山形駅前店
Ryoshityokusoizakaya Hamayakitaro

  • 023-674-7453
  • 山形駅から徒歩8分
    From JR Yamagata station, 8 minutes on foot
“山形駅から徒歩5分!”お袋の山形郷土料理と
山形県庄内浜・宮城県雄勝浜からの漁港直送居酒屋
"From Yamagata station, 5 minutes on foot!" With mother's Yamagata local food.
Fishing port direct delivery pub from Yamagata-ken Shonai beach and Miyagi-ken Ogachi beach

(画像をクリックすると大きなサイズでご覧いただけます。)


店舗情報 (Information)

居酒屋・洋食居酒屋・アジアン料理・沖縄料理
(Izakaya bar)

店名
(Name)
漁師直送居酒屋 浜焼太郎山形駅前店
Ryoshityokusoizakaya Hamayakitaro
住所
(Address)
山形市十日町4-1-6 遠藤ビル1F
4-1-6 Tookamachi,Yamagata City
アクセス
(Access)
山形駅から徒歩8分
From JR Yamagata station, 8 minutes on foot
電話番号
(Tel)
023-674-7453
営業時間
(Opening Hours)
17:00〜翌1:00
休/無休
17:00-1:00
Holiday/no holiday
カード使用
(Credit card)

収容人数
(Seating capacity)
56席
56 seats
予算
(Budget)
飲み放題3,500円〜
All you can drink of 3500 yen-
クーポン券等
(Discount coupon,etc)
ホームページ
(URL)
http://www.hamayaki.jp/
備考
(Note)
今なら「ウマイベヤマガタを見た」のご予約でお得になります!一番人気!『至高の宴コース』(3名様〜・料理10品+120分飲み放題)6,000円→5,000円に!(※他特典併用不可)【コース例】厳選野菜スペシャルサラダ、濃厚とろける!クリームチーズの王様、漁師の刺身舟盛合せ【10点 雲丹・イクラ付】、朝獲れ雄勝浜直送牡蠣のがんがん焼き、豪快浜焼き(帆立浜焼き・鬼栄螺壺焼き・蟹みそ甲羅焼き・蛤焼き・いかぽっぽ焼き・蛸にんにくバター焼き・ムール貝の浜焼き・烏賊ワタホイル焼き)、にんにくタレ漬け込み唐揚げ&フライドポテト、厳選鮮魚の旨辛煮付け、〆の山形板蕎麦、マンゴーシャーベット ※季節により内容の変更有り。
UMAIBEYAMAGATA "was just seen", you have made a reservation and get it! Most popular! "Supreme party course" (10 pieces of 3 people-and cooking+ 120 minute all you can drink) in 6000 yen-> of 5000 yen! (It's impossible to do other privilege use of※.) [course example] careful selection special salad of vegetables and dark Atsushi melt! [10 points Sea urchin and with salmon roe] sashimi assorted sashimi boat addition of a king of cream cheese and a fisherman can be caught in the morning, and it has Ogatsu beach direct delivery oysters, it's baked noisily and there is change in the contents by the effect cooking with much salt bill of bold Hamayaki (scallop Hamayaki, demon turban shell jar baking, crab fermented soybean paste shell baking, clam baking, IKAPOPPO baking, octopus garlic butter baking, mussel Hamayaki and squid cotton foil baking), a garlic sauce pickling food fried without coat, fries and careful selection fresh fish, Yamagata board soba of end and a mango sherbet※ season.